top of page
PHC.jpg
Står på bordene ved start

Hvide Jule sild & karrysalat rugbrød & smør.

Buffet
Æg & Rejer med rogn, lime, mayonnaise.
Varm røget laks med asparges og sauce vert . Røget ørredfilet med æggestand og purløg. Bagt laks med chili og hassel nødder & honning.
Hjemmelavet hønsesalat
Jule sylte med sennep og rødbeder.


Lunt
Fiske filet med citron og hjemme lavet remoulade.
Fynsk æble flæsk. med røget flæsketern.
Frisk bagt leverpostej med champignon & bacon.
Flæskesteg med svær & Glaseret skinke med grønkåls salat.
Samt fløde bagte kartofler Synderjysk medister med rødkål.


Ost & sødt
3 slags oste & druer.
Ris a la mande med kirsebærsauce.
Rabarber kage med knas.
Brød, smør og kiks.
Samt kransekage til kaffen.

 
PHC.jpg
bottom of page