Aftenens menu
 
Menuen er en blanding af det klassiske danske julefrokostbord
og så lige med en tvist…
PHC.jpg
PHC.jpg
Står på bordene ved start.
Hvide Jule sild & karrysalat rugbrød & smør.
Buffet:
Æg & Rejer med rogn, lime, mayonnaise.
Varm røget laks med asparges og sauce vert . Røget ørredfilet med æggestand og purløg. Bagt laks med chili og hassel nødder & honning.
Hjemmelavet hønsesalat
Jule sylte med sennep og rødbeder.

Lunt:
Fiske filet med citron og hjemme lavet remoulade.
Fynsk æble flæsk. med røget flæsketern.
Frisk bagt leverpostej med champignon & bacon.
Flæskesteg med svær & Glaseret skinke med grønkåls salat.
Samt fløde bagte kartofler Synderjysk medister med rødkål.

Ost & sødt.
3 slags oste & druer.
Ris a la mande med kirsebærsauce.
Rabarber kage med knas.
Brød, smør og kiks.
Samt kransekage til kaffen.